LAPAB Maskin AB har mångårig försäljnings samt verkstadserfarenhet på Polaris produkter.

Tveka inte på att kontakta oss om du är intresserad av en ny maskin, eller om du vill ge din nuvarande lite kärlek och omsorg.

VI ÄR POLARIS ORV GOLD CERTIFIED
KLICKA HÄR FÖR ATT BYGGA DIN MASKIN

Vi samarbetar med Santander Consumer Bank och Svedea Försäkringar för att erbjuda er bästa möjliga finansieringar och försäkringar.

MASKINKATALOG

TILLBEHÖRSKATALOG

SPORTSMAN® ATV

Polaris har 30 års erfarenhet av att bygga fyrhjulingar, och varje fyrhjuling byggs för att den ska vara bäst i sin klass. 

Kvalitet som går att lita på

Det är ingen slump att Polaris är marknadsledande med tanke på det breda sortimentet av maskiner, det finns en maskin för dig oavsett syftet.

RANGER®, GENERAL® och RZR®

Polaris erbjuder maskiner för både jobb och nöje genom deras breda sortiment av side-by-side maskiner.

Varför välja Polaris?

Äkta fyrhjulsdrift

Polaris exklusiva fyrhjulsdrift svarar blixtsnabbt och kopplar automatiskt in alla fyra hjulen när du behöver extra fäste. Riktig fyrhjulsdrift som verkligen driver på alla fyra hjulen.

Progressiv servostyrning

Progressiv servostyrning (EPS)
De flesta Polarismodeller är utrustade med elektronisk progressiv servostyrning. Vid ökad hastighet så minskar servokraften för bättre körkänsla och stabilitet.

Digital instrumentering

Med digital varvräknare, trippmätare, timräknare och bensinmätare får du all viktig information i exakta tal. Vissa modeller har även bluetooth för kommunikation med din mobiltelefon.

Byggd för tillbehör

Polaris Lock & Ride-tillbehör är designade för snabba och enkla installationer. Med Lock & Ride expandrarna fäster du lätt dina tillbehör utan verktyg.

individuell hjulupphängning

Detta är en av huvudorsakerna till att Sportsman är något helt för sig. Den individuella fjädringen gör att alla hjul har markkontakt.

Hög markfrigång

Polaris har mycket konkurrenskraftig markfrigång.